Szolgáltatások

w8

Törzsvásárlói kártya


A Malom Gyógyszertár vásárlói részére törzsvásárlói kártyát biztosítunk. A kártya díjmentes, mindenki hozzájuthat és bármikor igényelhető. Felmutatásával 5% kedvezmény jár az összes társadalombiztosító által nem támogatott vény nélküli termékekre, vitaminokra, kozmetikumokra és egyéb termékre.
w3

Gyöngy Patikák akciók


A Malom Gyógyszertár Gyöngy Patikaként működik. Annak idején azért csatlakoztunk ehhez a rendszerhez, hogy a lehető legtöbb és legmegfelelőbb kedvezményi rendszert, továbbá magazint és egyéb promóciót tudjuk kínálni meglévő és leendő vásárlóinknak.

w5

Bankkártyás fizetés


Bankkártyaleolvasó készülékeinkkel biztosítjuk a bankkártyás fizetés lehetőségét.
w6

Egészségpénztári kártya


Gyógyszertárunkban a ma Magyarországon aktívan működő, összes egészségpénztárral szerződésben állunk, EP kártyát elfogadunk. Ahogy változnak az egészségpénztárak, mi is folyamatosan bővítjük szerződő partnereink körét vásárlóink igényének megfelelően!

w1

Gyógyszerhulladék ingyenes begyűjtése


Nálunk gyógyszerhulladék gyűjtődoboz van kihelyezve, amibe a lejárt vagy selejtté vált gyógyszereit behelyezheti. Kérjük folyadékot tartalmazó gyógyszereket, meggyulladásra hajlamos anyagot, higanytartalmú anyagot ne helyezzen bele, ezeket szakembereinknek adja át.
w7

Házipatika


Házipatikáját kérésére átvizsgáljuk vagy összeállítjuk. Segítünk úti, nyaralási és szülés utáni csomagjának összeállításában!

Hialuron Klub

Hialuron Klub tagkártya elfogadás a kecskeméti Malom Gyógyszertárban.

Mit jelent a klubtagság?
A Hialuron Klub azok számára jött létre, akik érdeklődnek a Dietpharm Hialuron direct®, klinikailag tesztelt, emésztőrendszeren keresztül felszívódó Hyal-JointTM hialuron tartalmú kapszula iránt.

Milyen előnyökkel jár?

  • Immár mi is elfogadjuk illetve kérés esetén biztosítani tudunk Hialuron Klub taggkártyákat, amellyel kb. 30% kedvezménnyel, 4.890 Ft-ért tudják megvásárolni a Hialuron direct plus kapszulát!
  • Minden kapszula 40mg természetes eredetű Hyal-Joint hialuronsavat tartalmaz.
  • A hialuronsav az emberi szervezetben is előforduló, nagy vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkező anyag, amely megtalálható az emberi szervezetben, többek között a szemben, a bőrszövetben, az izmokban és az ízületi folyadékban. A Bioiberica cég által szabadalmaztatott eljárással kakastaréjból előállított hialuronsav kiváló minőségű, csúcstechnológiával előállított hatóanyagot biztosít.

Adagolás: Felnőtteknek étkezés közben naponta 1-2 kapszula folyadékkal bevéve.

www.hialuronklub.hu, www.dietpharm.hu